
"Echt genieten zit in de eenvoud – zonder streken, gewoon goed eten en fijn gezelschap."
Al een voorproevertje?
Bekijk onze menukaart ‘APRIL’ door hier te klikken.
Click here to check our English Menu (april 2025)
Bekijk onze wijnkaart door hier te klikken.
Bekijk onze kinderkaart door hier te klikken.
ACTIES*
Maandag: 10% korting op ons weekmenu
Dinsdag 20% korting op palinggerechten
Donderdag 20% korting op scampi of steak (hoofdgerechten)
Vrijdag 10% korting op skaldu menu
*Niet geldig op zondag en feestdagen
ELKE DAG 14U - 17U: KOEKENBAK!
pannenkoek/wafel + koffie/thee voor slechts 6.50
Ontdek hieronder onze menu’s en suggesties.
“ons wisselend menu en verrassende suggesties
brengen elke keer een unieke smaakbeleving."
-
Basisprijs: €29.95/p.p.
Maandag t.e.m zaterdagmiddag, zolang de voorraad strekt.
Niet op zon- en feestdagen,
21 april - 26 april
Mosseltjes van de chef
of
Tataki tonijn (+3.00)
***
Grill sensation
of
Zalmfilet - prei puree - witte wijnsaus (+5.00)
***
Dessert van de dag
of
Coupe Noisette (+2.00)—
28 april - 3 mei
Soepje broccoli/courgette - breydelham
of
Slaatje gerookte zalm - dille - komkommer (+3.00)
***
Varkenshaasje - rozemarijn aardappel - mosterdsausje
of
Lenghaas - puree - wokgroentjes - beurre blanc (+5.00)
***
Koffie/Thee
of
Dessert van de dag (+2.00)—
5 mei - 10 mei
Bisque grijze garnaal - room
of
Tartaar zalm - limoen mayo - frisée (+3.00)
***
Vispannetje - kabeljauw - zalm - mossel - witte wijn
of
Steak Robbespierre - frietjes (+5.00)
***
Koffie/Thee
of
Dessert van de dag (+2.00)—
12 mei - 17 mei
Soepje wortel/venkel - kervel olie
of
Gerookte heilbot - citrus vinaigrette - passievrucht (+3.00)
***
Grill of the day - kruidenboter
of
Zalmfilet - spinazie - puree - mousseline (+5.00)
***
Koffie/Thee
of
Dessert van de dag (+2.00)—
19 mei - 24 mei
Aspergesoepje - roze garnalen
of
Gerookte forel - groene appel - boontjes - zure room (+3.00)
***
Vispapillot - venkel - kerstomaat - olijf - witte wijn - kriel
of
Rundsfilet - champignonsaus - kroketjes (+5.00)
***
Koffie/Thee
of
Dessert van de dag (+2.00)Aanpassingen mogelijk mits de keuken het toelaat (meerprijs).
-
Amuse + 4 gangen: €59.95
Alle openingsdagen, bestellen kan tot 20u.Onze nieuwe menu’s gaan steeds in op de eerste vrijdagavond van de maand.
4 april - 2 mei
Amuse
***
Torentje asperge - rode biet - garnaal
of
Asperge-garnaal kroket - iberico
***
Sint-jacobsvrucht - gekarameliseerde prei - espuma
of
Asperge velouté - roze garnaal
***
Zalmforel - asperge - citrus mousseline
of
Tournedos - asperge - spinazie - roquefortsaus
***
Cerise Amarena
of
Chloé’s Cheesecake
of
Assortiment kaas—
2 mei - 6 juni
Amuse
***
Torentje krab - komkommer - granny smith - yuzu
of
Huisgepekelde zalm - appel - wasabi ijs
***
Gebrande coquille - bloemkool crème - hazelnoot
of
Soepje venkel - kreeft - peterselie olie
***
Griet - risotto - zeekraal - asperge - citrus botersaus
of
Kalfsfilet - asperges - oesterzwam - krieltjes - jagersaus
***
Rode vruchtentuin - basilicum
of
Chloé’s Cuberdon
of
Assortiment kaas
Aanpassingen mogelijk mits de keuken het toelaat (meerprijs). -
Onze suggesties veranderen steeds op de eerste vrijdagavond van de maand.
Vanaf 4 april
Voorgerecht
Tataki van tonijn met wasabi ijs — 22.10
Gelakt ‘oosters’ buikspek — 18.50
Asperge-garnaal kroket met iberico — 21.50
Torentje asperge met rode biet en garnaal — 20.50
Asperges op z’n Vlaams — 18.50
Asperges met gerookte zalm en mousseline — 20.50
HoofdgerechtZalmforel met asperges en citrus mousseline — 32.10
Asperges op z’n Vlaams — 29.95
Asperges met gerookte zalm, krieltjes en mousseline — 32.10
Tournedos met asperges, spinazie en roquefortsaus — 34.60
Dessert
Cerise Amarena — 12.50
Chloé’s Cheesecake — 12.50
***
Vanaf 2 mei
Voorgerecht
Tataki van tonijn met wasabi ijs — 22.10
Torentje krab met komkommer en granny smith — 21.70
Huisgepekelde zalm, appel en wasabi ijs — 25.95
HoofdgerechtGriet met risotto en asperges, zeekraal en citrus botersausje — 35.30
Kalfsfilet met asperges, oesterzwam, krieltjes en jagersaus — 37.40
Simmental Côte de Boeuf (met been +/- 600g) — 52.40
Dessert
Chloé’s Cuberdon — 12.50
Rode vruchtentuin met basilicum — 13.00
Aspergeseizoen — ontdek alle asperge suggesties in onze menukaart (bovenaan).