"Echt genieten zit in de eenvoud – zonder streken, gewoon goed eten en fijn gezelschap."

Al een voorproevertje?

Menu v/a 4 oktober

Menu v/a 4 oktober
English Menu (4th october)

Meer ontdekken…

Kinderkaart
Wijnkaart

Bekijk onderaan gemakkelijk onze weekmenu’s en suggesties.


Onze vaste acties

  • Maandag: 10% korting op ons weekmenu

  • Dinsdag 20% korting op palinggerechten

  • Donderdag 20% korting op scampi of steak (hoofdgerechten)

  • Vrijdag 10% korting op skaldu menu

    *Niet geldig op zondag en feestdagen


ELKE DAG 14U - 17U: KOEKENBAK!
pannenkoek/wafel + koffie/thee voor slechts 6.50

“ons wisselend menu en verrassende suggesties
brengen elke keer een unieke smaakbeleving."

  • Basisprijs: €29.95/p.p.
    ‎Maandag t.e.m zaterdagmiddag, zolang de voorraad strekt.
    Niet op zon- en feestdagen,

    20 oktober - 25 oktober

    Tomatensoep - room
    of
    Terrine van eend - uiencompote (+3.00)
    ***
    Zalmfilet met kruidenkorst - knolselder puree
    of
    Hertenkalf - wildjus - herfstgarnituur (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Chocolademousse (+2.00)

    27 oktober - 31 oktober

    Uiensoep - gegratineerde kaastoast
    of
    Couscous - kippenwit (+3.00)
    ***
    Zeewolffilet - beurre blanc - spinazie
    of
    Entrecôte - bearnaise - frietjes (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Panna Cotta (+2.00)

    3 november - 8 november

    Knolseldersoep - truffelolie
    of
    Tartaar zeebaars - limoen - koriander - nori (+3.00)
    ***
    Kabeljauw - beurre noisette - pompoencrème - hazelnoot
    of
    Hoevekip op de grill - champignonsaus - herfsttuin (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Crème Brûlée ‘kaneel’ (+2.00)

    10 november - 15 november

    Venkelsoep - dilleolie
    of
    Scampikroketjes - kruidige aïoli (+3.00)
    ***
    Roodbaarsfilet - schaaldierjus - pastinaakpuree
    of
    Varkenshaas - mosterdsaus - gegrilde groenten (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Citroentartelette - meringue (+2.00)

    17 november - 22 november

    Wortelsoep - sinaas - koriander
    of
    Gerookte paling - appel - knolselder - toast (+3.00)
    ***
    Skrei - beurre blanc - spinaziepuree - forelkaviaar
    of
    Hertenmedaillon - rode wijnjus - spruitjes - spek (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Chocolademousse (+2.00)

    24 november - 29 november

    Bisque kreeft - cognacroom
    of
    Ceviche dorade - rode ui - passievrucht - koriander (+3.00)
    ***
    Zeewolffilet - citroenboter - bloemkoolcrème - amandel
    of
    Lamsfilet - rozemarijnjus — knolseldergratin (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Panna Cotta (+2.00)


    Aanpassingen mogelijk mits de keuken het toelaat (meerprijs).

  • Amuse + 4 gangen: €59.95
    Alle openingsdagen, bestellen kan tot 20u.

    Onze nieuwe menu’s gaan steeds in op de eerste zaterdag van de maand.

    4 oktober - 31 oktober

    Amuse
    ***
    Carpaccio Sint-Jakobsvrucht - granaatappel - citrus
    of
    Torentje rode biet - geitenkaas - spek
    ***
    Uiensoep - gegratineerde kaastoast
    of
    Gelakt buikspek - butternut
    ***
    Skrei - erwtencrème - gele wortel - bloemkool - romanesco - beurre blanc
    of
    Pluma Iberico - knolselder - geroosterde spruit - granny smith jus - kroketjes
    ***
    Trifle - bokkenpoot - bosvruchten coulis
    of
    Assortiment kaas

    1 november - 5 december

    Gebakken schelvis - crème knolselder - witte truffel
    of
    Wildpaté - brioche - uienkonfijt
    ***
    Pastinaak velouté - coquille
    of
    Wild kroketje - kastanje crème
    ***
    Wilde bosduif - aardpeer crème - veenbeskroket - bosgroenten - glacé d(r)uif
    of
    Zeewolf - rode biet crumble - saffraanrisotto - jonge venkel - boschampigon - beurre blanc
    ***
    Poire Skaldu - amandelbisquit - perencompote - chocolade
    of
    Assortiment kaas


    Aanpassingen mogelijk mits de keuken het toelaat (meerprijs).

  • Onze suggesties veranderen steeds op de eerste zaterdag van de maand.

    Vanaf 4 oktober

    Voorgerecht

    Carpaccio Sint-Jakobsvrucht - granaatappel - citrus — 24.95

    Torentje rode biet - geitenkaas - spek — 16.50

    Hoofgerecht

    Skrei - erwtencrème - gele wortel - bloemkool - romanesco - beurre blanc — 35.20

    Pluma Iberico - knolselder - geroosterde spruit - granny smith jus - kroketjes — 36.00

    Dessert

    Trifle - bokkenpoot - bosvruchten coulis — 13.00

    Vanaf 1 november

    Voorgerecht

    Gebakken schelvis - crème knolselder - witte truffel — 16.60

    Wildpaté - brioche - uitenkonfijt — 16.20

    Hoofdgerecht
    Wilde bosduif - aardpeer crème - veenbeskroket - bosgroenten - glacé d(r)uif — 36.70

    Zeewolf - rode biet crumble - saffraanrisotto - jonge venkel - boschampigon - beurre blanc — 28.95

    Dessert
    Poire Skaldu - amandelbisquit - perencompote - chocolade — 14.95

"Skaldu – waar smaken samenkomen en momenten onvergetelijk worden."