"Echt genieten zit in de eenvoud – zonder streken, gewoon goed eten en fijn gezelschap."

Al een voorproevertje?

Bekijk onze menukaart ‘APRIL’ door hier te klikken.
Click here to check our English Menu (april 2025)

Bekijk onze wijnkaart door hier te klikken.

Bekijk onze kinderkaart door hier te klikken.

  • ACTIES*

    • Maandag: 10% korting op ons weekmenu

    • Dinsdag 20% korting op palinggerechten

    • Donderdag 20% korting op scampi of steak (hoofdgerechten)

    • Vrijdag 10% korting op skaldu menu

      *Niet geldig op zondag en feestdagen


ELKE DAG 14U - 17U: KOEKENBAK!
pannenkoek/wafel + koffie/thee voor slechts 6.50

Ontdek hieronder onze menu’s en suggesties.

“ons wisselend menu en verrassende suggesties
brengen elke keer een unieke smaakbeleving."

  • Basisprijs: €29.95/p.p.
    ‎Maandag t.e.m zaterdagmiddag, zolang de voorraad strekt.
    Niet op zon- en feestdagen,

    21 april - 26 april

    Mosseltjes van de chef
    of
    Tataki tonijn (+3.00)
    ***
    Grill sensation
    of
    Zalmfilet - prei puree - witte wijnsaus (+5.00)
    ***
    Dessert van de dag
    of
    Coupe Noisette (+2.00)

    28 april - 3 mei

    Soepje broccoli/courgette - breydelham
    of
    Slaatje gerookte zalm - dille - komkommer (+3.00)
    ***
    Varkenshaasje - rozemarijn aardappel - mosterdsausje
    of
    Lenghaas - puree - wokgroentjes - beurre blanc (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Dessert van de dag (+2.00)

    5 mei - 10 mei

    Bisque grijze garnaal - room
    of
    Tartaar zalm - limoen mayo - frisée (+3.00)
    ***
    Vispannetje - kabeljauw - zalm - mossel - witte wijn
    of
    Steak Robbespierre - frietjes (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Dessert van de dag (+2.00)

    12 mei - 17 mei

    Soepje wortel/venkel - kervel olie
    of
    Gerookte heilbot - citrus vinaigrette - passievrucht (+3.00)
    ***
    Grill of the day - kruidenboter
    of
    Zalmfilet - spinazie - puree - mousseline (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Dessert van de dag (+2.00)

    19 mei - 24 mei

    Aspergesoepje - roze garnalen
    of
    Gerookte forel - groene appel - boontjes - zure room (+3.00)
    ***
    Vispapillot - venkel - kerstomaat - olijf - witte wijn - kriel
    of
    Rundsfilet - champignonsaus - kroketjes (+5.00)
    ***
    Koffie/Thee
    of
    Dessert van de dag (+2.00)

    Aanpassingen mogelijk mits de keuken het toelaat (meerprijs).

  • Amuse + 4 gangen: €59.95
    Alle openingsdagen, bestellen kan tot 20u.

    Onze nieuwe menu’s gaan steeds in op de eerste vrijdagavond van de maand.

    4 april - 2 mei

    Amuse
    ***
    Torentje asperge - rode biet - garnaal
    of
    Asperge-garnaal kroket - iberico
    ***
    Sint-jacobsvrucht - gekarameliseerde prei - espuma
    of
    Asperge velouté - roze garnaal
    ***
    Zalmforel - asperge - citrus mousseline
    of
    Tournedos - asperge - spinazie - roquefortsaus
    ***
    Cerise Amarena
    of
    Chloé’s Cheesecake
    of
    Assortiment kaas

    2 mei - 6 juni

    Amuse
    ***
    Torentje krab - komkommer - granny smith - yuzu
    of
    Huisgepekelde zalm - appel - wasabi ijs
    ***
    Gebrande coquille - bloemkool crème - hazelnoot
    of
    Soepje venkel - kreeft - peterselie olie
    ***
    Griet - risotto - zeekraal - asperge - citrus botersaus
    of
    Kalfsfilet - asperges - oesterzwam - krieltjes - jagersaus
    ***
    Rode vruchtentuin - basilicum
    of
    Chloé’s Cuberdon
    of
    Assortiment kaas


    Aanpassingen mogelijk mits de keuken het toelaat (meerprijs).

  • Onze suggesties veranderen steeds op de eerste vrijdagavond van de maand.

    Vanaf 4 april

    Voorgerecht

    Tataki van tonijn met wasabi ijs — 22.10

    Gelakt ‘oosters’ buikspek — 18.50

    Asperge-garnaal kroket met iberico — 21.50

    Torentje asperge met rode biet en garnaal — 20.50

    Asperges op z’n Vlaams — 18.50

    Asperges met gerookte zalm en mousseline — 20.50


    Hoofdgerecht

    Zalmforel met asperges en citrus mousseline — 32.10

    Asperges op z’n Vlaams — 29.95

    Asperges met gerookte zalm, krieltjes en mousseline — 32.10

    Tournedos met asperges, spinazie en roquefortsaus — 34.60

    Dessert

    Cerise Amarena — 12.50

    Chloé’s Cheesecake — 12.50

    ***

    Vanaf 2 mei

    Voorgerecht

    Tataki van tonijn met wasabi ijs — 22.10

    Torentje krab met komkommer en granny smith — 21.70

    Huisgepekelde zalm, appel en wasabi ijs — 25.95


    Hoofdgerecht

    Griet met risotto en asperges, zeekraal en citrus botersausje — 35.30

    Kalfsfilet met asperges, oesterzwam, krieltjes en jagersaus — 37.40

    Simmental Côte de Boeuf (met been +/- 600g) — 52.40

    Dessert

    Chloé’s Cuberdon — 12.50

    Rode vruchtentuin met basilicum — 13.00

    Aspergeseizoen — ontdek alle asperge suggesties in onze menukaart (bovenaan).

"Skaldu – waar smaken samenkomen en momenten onvergetelijk worden."