
"Echt genieten zit in de eenvoud – zonder streken, gewoon goed eten en fijn gezelschap."
Al een voorproevertje?
Bekijk onze menukaart ‘JUNI’ door hier te klikken (vanaf 6/6)
Click here to check our English Menu (June 6th)
Bekijk onze wijnkaart door hier te klikken.
Bekijk onze kinderkaart door hier te klikken.
ACTIES*
Maandag: 10% korting op ons weekmenu
Dinsdag 20% korting op palinggerechten
Donderdag 20% korting op scampi of steak (hoofdgerechten)
Vrijdag 10% korting op skaldu menu
*Niet geldig op zondag en feestdagen
ELKE DAG 14U - 17U: KOEKENBAK!
pannenkoek/wafel + koffie/thee voor slechts 6.50
Ontdek hieronder onze menu’s en suggesties.
“ons wisselend menu en verrassende suggesties
brengen elke keer een unieke smaakbeleving."
-
Basisprijs: €29.95/p.p.
Maandag t.e.m zaterdagmiddag, zolang de voorraad strekt.
Niet op zon- en feestdagen,
2 juni - 7 juni
Soepje courgette - erwt - munt
of
Mosseltjes van de chef (+3.00)
***
Tongrolletjes ‘Oostende’ - puree
of
Steak - siciliaanse kruiden - salade - frietjes (+5.00)
***
Koffie/Thee
of
Dessert van de dag (+2.00)—
9 juni - 14 juni
Roomsoep Andalusië
of
Tartaar van tonijn - wasabi mayo (+3.00)
***
Rode mul - ratatouille - puree - witte wijnsaus
of
Varkenshaasje - blackwell saus - kroketjes (+5.00)
***
Koffie/Thee
of
Dessert van de dag (+2.00)—
16 juni - 21 juni
Minestrone soep
of
Scampi Horecatoppers (+3.00)
***
Mixed grill - salade - frietjes
of
Gebakken zalm - bearnaise - salade - frietjes (+5.00)
***
Koffie/Thee
of
Dessert van de dag (+2.00)—
23 juni - 28 juni
Prei soepje - gerookte zalm
of
Buikspek ‘Oosterse wijze’ (+3.00)
***
Catch of the day - puree - vis sausje
of
Pasta Vongole (+5.00)
***
Koffie/Thee
of
Dessert van de dag (+2.00)Aanpassingen mogelijk mits de keuken het toelaat (meerprijs).
-
Amuse + 4 gangen: €59.95
Alle openingsdagen, bestellen kan tot 20u.Onze nieuwe menu’s gaan steeds in op de eerste zaterdag van de maand.
6 juni - 4 juli
Amuse
***
Maatjes - rode ui - granny smith
of
Gebakken mosseltjes ‘Catelonië’ - bravas saus
***
Ravioli - artisjok - pecorinio - rode biet
of
Italiaanse minestrone
***
Pladijs filet - ratatouille - puree - provençale
of
Speenvarken - bloemkoolcrème - krieltjes - honing/mosterdsaus
***
Yuzu Island
of
Assortiment kaas
Aanpassingen mogelijk mits de keuken het toelaat (meerprijs). -
Onze suggesties veranderen steeds op de eerste zaterdag van de maand.
Vanaf 6 juni
Voorgerecht
Maatjes op klassieke wijze met rode ui en granny smith — 16.50
Mosseltjes Catelonië — 15.95
Hoofdgerecht
Pladijs filet ‘provençale’ met puree en ratatouille — 28.50
Speenvarken met bloemkoolcrème, honing-mosterdsaus en krieltjes — 28.70
Kreeft Horecatoppers — 56.00
Kreeft Belle Vue — 56.00
Fruit De Mer — 60.00 (Royale met ½ kreeft +15.00)
Dessert
Yuzu Island — 13.00
Pannenkoek / Wafel aardbei — 12.50